Voorstelling Webchain CTT

  • Webchain cycling and triathlon team

Op 4 januari werd in brasserie ’t Parc te Puurs het "WEBCHAIN Cycling and Triathlon Team" voor de eerste maal voorgesteld. Dit nieuwe Team, dat vooral uit Klein-brabanders en Waaslanders bestaat, zal van start gaan met 10 actieve leden: 8 wielrenners en 2 triatleten.

De wielrenners zullen zich vooral laten zien in de wedstrijden van de Vrije bonden, zoals WAOD en VWF. Van Klein-Brabantse zijde zijn dat Frank Suys (Hingene), Peter Peleman (Oppuurs) en Hugo Van Linden (Mariekerke). Ze worden bijgestaan door de Waaslanders Dirk Vermincksel (Bazel), Jan Heyrman (Kruibeke), Jurgen Van Havere (Zwijndrecht) en Alex Goossens (Vrasene). Daarnaast maakt ook Eric Depouille uit Lebbeke deel uit van het Team. Een mooi uitgebalanceerde ploeg die zeker enkele overwinningen moet kunnen binnenhalen. Vorig jaar behaalden ze samen 6 podiumplaatsen op kampioenschappen, zodat er dit jaar wel eens een titel zou kunnen inzitten.
De triatleten, Hank Mees (Beveren) en Benny Lyssens (Kruibeke) zijn gevestigde waarden in het Ironman-circuit. Ze hebben samen al 11 succesvolle deelnames op hun palmares. Benny zorgde voor een eerste succes voor de ploeg. Hij werd in oktober 2e in de Ironman van Wales en plaatste zich zo voor Hawaii 2014 !

Het is de bedoeling van deze ploeg om een “blijver” te zijn in de wieler- en triatlonwereld en in de toekomst nog uit te breiden met een 5-tal leden. Dankzij de steun van hoofd- en co-sponsors hebben alle leden een prachtig kledijpakket in ontvangst kunnen nemen. Afspraak vanaf maart als deze blauw-grijze sporters in competitie zullen te zien.

Add new comment